Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση μαθητών σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Η  βράβευση των μαθητών οι οποίοι διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά ο “ Όμιλος Φίλων της Τέχνης” σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Χανίων.
H εκδήλωση πλαισιώθηκε με ομιλία του δασκάλου και λαογράφου Σταμάτη Αποστολάκη με θέμα τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα ήθη  – έθιμα της παλιάς εποχής.
Όπως επεσήμανε στα “Χ.Ν.” η πρόεδρος του Ομίλου  Ελένη Γιαννουδάκη σημειώνοντας «στον διαγωνισμό συμμετείχαν σχολεία με μαθητές της Στ’ Τάξης από όλο τον Νομό. Θα δοθούν τρία βραβεία και δέκα τέσσερις έπαινοι. Το πρώτο βραβείο κερδίζει η μαθήτρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κυριακή Σεργάκη, το δεύτερο ο Οδυσσέας Γαλάζιος του 9ου Δημοτικού Σχολείου και το τρίτο η Κική Καλογεράκη του Δημοτικού Σχολείου Νεροκούρου».
Εξάλλου, η διευθύντρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου Μαρία Κλιματσάκη με αφορμή την βράβευση της μαθήτριας του σχολείου Κυριακή Σεργάκη με το πρώτο βραβείο, αλλά και τον έπαινο που δόθηκε στον μαθητή  Αλι Μπούντα από τη Ρουμανία, υπογράμμισε σε δήλωσήτης ότι «η Τέχνη, μας ενώνει και τα παιδιά ακόμα και αυτά που δεν είναι από τη δική μας χώρα  όπως ο Αλί Μπούντα, προσπαθούν μέσα από την Τέχνη να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Καλή χρονιά».





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου