Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Εθελοντισμός-Στάση Ζωής

Επειδή η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί σαν η Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, σκεφτήκαμε να τιμήσουμε την ημέρα αυτή με μια συμβολική πράξη, που όμως θα σκορπίσει χαμόγελα ιακονοποίησης και χαράς σε παιδιά που ζουν χωρίς οικογένεια.
Μιας και το βιβλίο είναι ο πιο καλός μας φίλος και πολλά παραμύθια ή λογοτεχνικά βιβλία είναι αφημένα στα σκονισμένα ράφια της βιβλιοθήκης σας, ήρθε η ώρα να τα βοηθήσουμε να βουν νέους μοναχικούς φίλους και να τους κρατήσουν συντροφιά.
Διάλεξε λοιπόν ένα πολυδιαβασμένο βιβλίο σου (που είναι όμως σε πολύ καλή κατάσταση), γράψε μια αφιέρωση στην πρώτη σελίδα και φέρε το στην τάξη σου.
Θα το κάνουμε όμορφο δωράκι και θα περιμένουμε την επίσκεψη των ξωτικών του SANTA RUN. Θα έρθουν στο σχολείο μας για να τα μαζέψουν και θα τα μοιράσουν στα παιδιά. διοργανώνοντας εορταστικά δρώμενα στα ιδρύματα της πόλης. Και αν ψάχνεις την ανταμοιβή σου....από την εθελοντική αυτή πράξη σου..θα τη βρεις μεσα στην καρδιά σου!!!
Να ξέρεις ότι προσπαθώντας να προσφέρεις στον κόσμο, προσφέρεις πρωτίστως στον εαυτό σου. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του εθελοντισμού. 
Αξίζει τον κόπο, γιαυτο τρέχα και διάλεξε το βιβλίο που θα γιατρέψει τον πόνο του άλλου....!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου